RO

HU

EN

DE
Rolunk Agrargazdasagi termekek Allatorvosi berendezesek Partnerek Kapcsolat
Vásárolja meg az eredeti terméket!
Több mint 25 éves tapasztalat, tesztelt innovációk!

Lépjen velünk kapcsolatba, ha precíz, magas minőségű magtisztítót szeretne!

Ne hagyja, hogy becsapják olcsó, kétes minőségű termékutánzatokkal!

A különböző típusú magtisztító gépeket a mezőtúri Crystal Kft. gyártja Magyarországon. A cég romániai képviselője a SC GAZDAGRAVET SRL cég által megbízott személy. Mobiltelefonszám: 0744-784.419.

A tanácsadást, közvetítést, a termékek ügyfél telephelyéig való szállításának megszervezését, ugyanakkor az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartást a romániai megbízott személy végzi.

A termékek és a leszállítási költségek árajánlatát euróban kifejezve adjuk meg. A termékek számlázását EXW feltételek szerint, ugyanakkor a szállítási költségeket is belefoglalva végezzük.

Ezen fizetési feltételek által a romániai közösségi jegyzékben szereplő cégek az ÁFA fizetésnél előnyöket élvezhetnek.

S-800
Gabonarosta, gabonatisztító
S-800-INOX
Inox gabonarosta, gabonatisztító
S-800-SPECIAL
Gabonarosta, gabonatisztító
S-800-SPECIAL-INOX
Inox gabonarosta, gabonatisztító
Széles körű felhasználási lehetőség: alkalmas különböző gabonafélék, vetőmagok, haszonnövények, szántóföldi növények, zöldségek, fűszernövények magjai, gyógynövények magjai, szőlőmagok, biotermékek, fűfélék, virágmagok és egyéb magféleségek tisztítására, osztályozására.Rozsdamentes acélból készült magtisztító gépünk: Az élelmiszeripari higiéniás követelményeknek megfelelően az élelmiszer alapanyagot termelő, feldolgozó gazdálkodóknak, biotermelőknek, valamint élelmiszer előállítást végző gyártóknak ajánljuk az S-800-INOX Magtisztító gépünket.Legújabb speciális magtisztító gépünk: Kiválóan alkalmas apró, könnyű magok, zöldség magok, virágmagok, valamint fűszernövények és gyógynövények virágzatának, levélzetének, tisztítására és osztályozására is.Rozsdamentes acélból készült SPECIAL-INOX magtisztító gépünk :Kiválóan alkalmas apró, könnyű magok, zöldség magok, virágmagok, valamint fűszernövények és gyógynövények virágzatának, levélzetének, tisztítására és osztályozására is.
RólunkAgrárgazdasági termékekÁllatorvosi berendezésekPartnerekKapcsolat
© Gazdagravet KFT
Minden jog fenntartva.