RO

HU

EN

DE
Rolunk Agrargazdasagi termekek Allatorvosi berendezesek Partnerek Kapcsolat

Magtisztító gépek

S-800
Magtisztító gép
S-800-Inox
Magtisztító gép
S-800-Special
Magtisztító gép
S-800-Special-Inox
Magtisztító gép
Tisztelt látogató!

Kereskedelmi társaságunk 2010-ben alakult, azzal a céllal, hogy mezőgazdászoknak, kisgazdaságoknak, a termeléshez-, elsődleges feldolgozáshoz és értékesítéshez szükséges gépeket és berendezéseket ajánljunk. Kereskedelmi társaságunknál beszerezhetők úgy univerzális, mezőgazdasági rendeltetésű traktorok és mezőgazdaságban használatos munkagépek; akárcsak olyan berendezések, amelyeknek segítségével Önök mint termelők a termékeik minőségét és értékét egy magasabb szintre emelhetik (pl. Gabonatisztító rosták, tej- ill. gyümölcslé pasztőröző és csomagoló gépsorok, tejadagoló automaták).

Mindezen túlmenően, a hazai és különböző európai országok szarvasmarha-tenyésztő egyesületeivel kialakított és fenntartott jó partnerségi viszony által, az érdeklődőknek magas tenyészértékű tenyészállatokat kínálunk (hazai, ill. német, svájci, osztrák, magyar import vemhes üszőket, fejős teheneket, húshasznú teheneket).

Azáltal, hogy kereskedelmi társaságunk olyan európai származású gyártók termékeit kínálja, amelyekre egy magasfokú rugalmasság jellemző az Önök igényinek kielégítése érdekében, reméljük, hogy együtt megtaláljuk a megoldást bármilyen különleges igény kielégítésére.
RólunkAgrárgazdasági termékekÁllatorvosi berendezésekPartnerekKapcsolat
© Gazdagravet KFT
Minden jog fenntartva.