RO

HU

EN

DE
Rolunk Agrargazdasagi termekek Allatorvosi berendezesek Partnerek Kapcsolat

Állatorvosi berendezések

Állatorvosi berendezések Állatorvosi berendezések

Agrárgazdasági termékek

Zetor traktorok Farmtrac traktorok
Zetor traktorok Farmtrac traktorok
Gabonarosta Kaszálógépek
Gabonarosta Kaszálógépek
Tisztelt látogató!

Kereskedelmi társaságunk 2010-ben alakult, azzal a céllal, hogy mezőgazdászoknak, kisgazdaságoknak, a termeléshez-, elsődleges feldolgozáshoz és értékesítéshez szükséges gépeket és berendezéseket ajánljunk. Kereskedelmi társaságunknál beszerezhetők úgy univerzális, mezőgazdasági rendeltetésű traktorok és mezőgazdaságban használatos munkagépek; akárcsak olyan berendezések, amelyeknek segítségével Önök mint termelők a termékeik minőségét és értékét egy magasabb szintre emelhetik (pl. Gabonatisztító rosták, tej- ill. gyümölcslé pasztőröző és csomagoló gépsorok, tejadagoló automaták).

Mindezen túlmenően, a hazai és különböző európai országok szarvasmarha-tenyésztő egyesületeivel kialakított és fenntartott jó partnerségi viszony által, az érdeklődőknek magas tenyészértékű tenyészállatokat kínálunk (hazai, ill. német, svájci, osztrák, magyar import vemhes üszőket, fejős teheneket, húshasznú teheneket).

Azáltal, hogy kereskedelmi társaságunk olyan európai származású gyártók termékeit kínálja, amelyekre egy magasfokú rugalmasság jellemző az Önök igényinek kielégítése érdekében, reméljük, hogy együtt megtaláljuk a megoldást bármilyen különleges igény kielégítésére.
RólunkAgrárgazdasági termékekÁllatorvosi berendezésekPartnerekKapcsolat
Zetor traktorok
Farmtec traktorok
Gabonarosta, gabonatisztító gép
Kaszálógépek
© 2012-2015 Gazdagravet KFT
Minden jog fenntartva.